Boxsprings en Matrassen op maat produceren is ons vak, laat u informeren

Boxsprings en Matrassen op speciale maat laten produceren

Stel uw eigen boxspring zelf samen.

Bent u op zoek naar een mooie (exclusieve) boxspring , maar die kunt u nergens vinden??? Het is dan niet gek om eens te komen kijken bij de Boxspring Company in Amsterdam noord. Wij kunnen door ons enorme assortiment volledig uw eigen boxspring zelf samen stellen en zelfs ook nog in afwijkende maten. Het is zelfs mogelijk om uw zelf ontworpen hoofdbord te laten ontwikkelen? Niets is te gek!!!

Zodra u in de winkel bent kunt u meteen ideeën op doen en uw creatieve geest het werk laten doen. boxen en hoofdborden van verschillende setjes door elkaar heen mengen is geen probleem. Ieder heeft zijn eigen smaak en als dat niet direct voor handen ligt dan laten we dat gewoon voor u maken!

Afwijkende matrassen op maat produceren.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een oud ledikant heeft waar nog een matras van 190cm lang in gaat of juist een extra grote boxspring van 200×220. Deze afwijkende matras maten zijn helaas niet altijd even makkelijk te krijgen. Door de vele verschillende matrassen merk leveranciers die wij hebben kunnen wij u een zeer breed assortiment aan matrassen aanbieden op afwijkende maten. Neem maar eens een kijkje op onze matrassen pagina voor speciale maten waar u zelf u matras maat en type matras kunt aanklikken. U zult verbaasd zijn van de mogelijkheden, zit u matras er nog niet tussen of heeft u toch nog specifieke wensen neem dan contact met ons op

Caravan of boot matrassen op maat produceren

Heeft u een caravan, een boot of een vrachtwagen waar een matras op een speciale maat in gemaakt zou moeten worden dan is dat ook mogelijk bij de Boxspring Company! Het kan natuurlijk voorkomen dat er een hoek uit een matras gehaald zou moeten worden of dat een matras een bepaalde ronding heeft die afwijkt van een normaal matras.
Het enige wat wij nodig hebben is een mal waar uw matras duidelijk op uitgetekend staat. U kunt dit langs brengen in de winkel en terplekke de mogelijkheden bespreken en u kunt dit uiteraard ook per mail doorgeven, dan zullen wij u een zeer scherpe offerte toesturen


Neem gerust direct contact op indien u nog vragen heeft met onze filiaal in Amsterdam noord: 020-4940041