FAQ

Wat is een boxspring

Het meest populaire slaapsysteem is momenteel een Boxspring. Een boxspring bestaat uit een bonell of pocket geveerde box op poten, een pocketvering matras en eventueel een hoofdbord. Het comfort van het dubbel verende systeem is uniek voor een boxspring. Daarnaast wordt er op de matrassen ook vaak een oplegmatras geplaatst voor een nog beter comfort.
Bekijk hier onze collectie aan verschillende boxsprings

Wat is een pocketvering matras

Een pocketvering matras bestaat uit een net van gedraaide veren die allemaal individueel verpakt zijn in pocketzakjes. Door de zone verdeling in het matras worden de schouder en de heupen perfect ondersteund. Door verschillende afwerklagen kunt u het comfort van een matras bepalen en kan het matras juist steviger aanvoelen of heel erg zacht.
Bekijk hier onze collectie aan verschillende pocketvering matrassen

Wat is een goed matras

Deze vraag wordt vaak gesteld. Het antwoord is eigenlijk voor iedereen anders. iedereen is anders gebouwd; de een is groot en de ander klein, de een is van licht gewicht en de ander van zwaargewicht.
Daarnaast is er natuurlijk het verschil tussen man en vrouw.
Daarnaast hebben we ook nog de persoonlijke aspecten en voorkeuren. Ga voor een goed advies altijd naar een slaapspecialist!!!
Bij de Boxspring Company staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden
Bekijk hier onze collectie aan verschillende matrassen

Garantie

Klik hiervoor de garantiebepalingen van de Boxspring Company